Een doorlopend krediet aanvragen kan bij veel verschillende aanbieders. Maar waar kunt u een voordelig doorlopend krediet aanvragen? Een krediet met lage maandlasten? Of een krediet met een lage rente? Er zijn veel aanbieders, hoe kiest u voor de juiste aanbieder? Hoe zorgt u er voor dat een doorlopend krediet aanvragen goedkoop geld lenen wordt?

Doorlopend krediet aanvragen.

Aanbieder
Product
Min. Rente
Max. rente
Aanvragen
Huiseigenarenkrediet
- via Krediet Groep Nederland
4,4%
7,5%
Defam Premium DK
- via Krediet Groep Nederland
4,5%
7,6%
NN Doorlopend Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,5%
13%
Huiseigenaren Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,6%
8,8%
Defam Doorlopend Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,7%
10,3%
Interbank Doorlopend Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,7%
14%
Qander Doorlopend Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,9%
8,4%

Er zijn veel verschillende aanbieders van doorlopende kredieten. Leningen vergelijken kan dan ook eenvoudig. Een doorlopend krediet aanvragen kost u maximaal vijf minuten van uw tijd. En veelal heeft u binnen 10 minuten de offerte al in uw mailbox. Zo snel kan het gaan. Maar dan begint het spel natuurlijk pas echt. Welke offerte gaat u kiezen voor een goedkope lening?

Wat zijn de valkuilen bij een doorlopend krediet aanvragen

doorlopend krediet aanvragen Er zijn een aantal belangrijke zaken die u moet afwegen als u een lening gaat afsluiten. Belangrijk is in ieder geval dat u vooraf al nagaat wat uw doel is met de lening. Is het mogelijk om de lening vervroegd af te lossen? Is het reëel om dit ook echt te kunnen, of geeft u het geld dat u in de toekomst verwacht te krijgen waarschijnlijk aan iets anders uit? Als u weet dat u de lening voortijdig kunt gaan inlossen is het belangrijk om in ieder geval voor de allerlaagste rente te kiezen. Sowieso is dit vaak een belangrijk punt natuurlijk. Toch is er meer waar u op kunt letten. Er zijn veel consumenten die niet alleen voor de laagste rente kiezen, maar ook voor het laagste maandtermijn. En dat is dan ook direct de valkuil bij een goedkoop doorlopend krediet aanvragen. Als u namelijk kiest voor een laag maandtermijn smeert u de looptijd verder uit. Dit kan u honderden, zo niet duizenden, euro’s extra kosten. Kijk daarom altijd op het ESIC formulier wat u in totaliteit aan de lening gaat betalen.

Voordelig een doorlopend krediet aanvragen

We kennen natuurlijk allemaal de slogan “geld lenen kost geld”. Gelukkig gaat dit niet op bij een doorlopend krediet aanvragen. Een krediet aanvragen kost u namelijk niets. Iedere offerte die u aanvraagt is kosteloos en vrijblijvend. Voordelig een doorlopend krediet aanvragen kan dus altijd omdat bij een kredietaanvraag geen kosten in rekening worden gebracht. Vraag daarom altijd bij meerdere partijen een kredietofferte aan.

Doorlopend krediet aanvragen zonder BKR toetsing

Een lastige combinatie, een doorlopend krediet aanvragen zonder BKR toetsing. Geld lenen zonder BKR toetsing is bij een doorlopend krediet namelijk niet mogelijk. Alle verstrekkers van een doorlopend krediet doen een BKR toetsing. Uw lening zal ook geregistreerd worden bij het BKR. Geld lenen zonder BKR toetsing en registratie is bij een doorlopend krediet dan ook niet mogelijk. Als u wel een lening wilt afsluiten zonder BKR toetsing is een minilening voor u zeer waarschijnlijk een betere optie. Dit is namelijk de enige vorm van commercieel geld lenen waarbij geen BKR toetsing en registratie plaatsvindt.