4000 Euro lenen kan op verschillende manieren. Het kan bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijke lening of in de vorm van een doorlopend krediet. De vraag is natuurlijk alleen, wat is voor u de voordeligste lening? Hoe krijgt u de beste lening tegen de scherpste voorwaarden?
4000 euro lenen is natuurlijk heel iets anders dan 1000 euro lenen. Des te hoger het bedrag dat u leent, des te lager de rente over het algemeen. Wij wijzen u graag de weg naar een goede en voordelige oplossing voor geld lenen.

4000 Euro lenen

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Minilening
Vanaf 4,1%
Vanaf 4,5%
Maximaal € 1500,- lenen
Vaste rente
variabele rente
Geen BKR toetsing
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 70 jaar
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 24 uur
Persoonlijke lening aanvragen
Doorlopend krediet aanvragen
Minilening aanvragen
Zoals al gezegd zijn er verschillende manieren om 4000 Euro lenen mogelijk te maken. Gezien het bedrag is een minilening niet meer mogelijk. Met een minilening kunt u namelijk maximaal € 1500,- lenen. Een doorlopend krediet of een persoonlijke lening kan nog wel mogelijk zijn. Welke vorm u kiest bepaald u uiteraard zelf, al dan niet in overleg met een kredietadviseur. Er is bij 4000 Euro lenen nog wel een bijkomend nadeel. Veel gespecialiseerde banken werken met een minimaal kredietlimiet vanaf 5000 Euro. Dit is bij een persoonlijke lening wel een nadeel. Bij een persoonlijke lening moet u namelijk het gehele bedrag van de lening in één keer opnemen.